Reikier.nl – Jorien Dullemeijer, Reikibehandelaar te Delft

Jorien

Wie is die Reikier?

Ik ben Jorien, de Reikier.

Bijna 20 jaar geleden kwam ik voor het eerst in aanraking met reiki. En het is nooit meer uit mijn leven geweest.

Reiki is een onderdeel van mij en een manier van leven geworden.

Een grote gebeurtenis in mijn leven

Op mijn 21e verloor ik mijn moeder in een paar weken tijd, aan een vervelende ziekte. Deze gebeurtenis was op dat moment te groot om te verwerken. Ik ging in de overlevings-stand. Alsof er niets gebeurd was ging ik studeren, op kamers, stappen. Veel lol maken dus… maar écht happy was ik niet.

Jorien Dullemeijer (Reikier)
Jorien Dullemeijer (Reikier)

Na een aantal jaren kreeg ik last van lichamelijke en psychische klachten. Eczeem, druk op de borst, PMS, nachtmerries, gevoelens van eenzaamheid, somberheid, sociale fobie. Het verdriet klopte op de deur. Ik voelde me fysiek en geestelijk in slechte conditie.

Hoe ik daardoor Reiki heb ontdekt

Via een vriendin kwam ik bij een reiki behandelaar terecht. Zij hielp mij om door de rouw van toen inmiddels 8 jaar later heen te worstelen. De reiki hielp mij om de ver weggestopte emoties naar boven te halen en op te ruimen.

Eenmaal er weer bovenop geholpen, deed ik de reiki 1, 2 en 3 opleidingen. Hiermee verdiepte de reiki energie zich in mijn systeem.

Reiki diploma 1 Reiki diploma 2 Reiki Master diploma 3
Behaalde Reiki diploma's (Reiki Master)

Anderen helpen door hen Reiki te geven

Sinds 2016 behandel ik zelf mensen in mijn reiki praktijk.

Ik vind het heel waardevol om de mensen die ik behandel, te zien opknappen. Het is mooi om te zien wat de kracht van reiki doet met mensen. Ik heb het bij mezelf gezien en dit wil ik graag doorgeven!

Wat is reiki en waar helpt het bij?

Wandelcoach

Naast het geven van reiki behandelingen, ben ik ook wandel coach.

Jorien Dullemeijer (Coachier)
Jorien Dullemeijer (Coachier)

Ik coach mensen die ergens in vastgelopen zijn, al wandelend in de natuur.

Zoals reiki een natuurlijke manier is om te genezen, zo is wandelen in de natuur dat ook! Door te wandelen loop je de rust tegemoet. Er komt meer ruimte in je hoofd om anders naar je problemen te kijken.

Wil je leren meer bewust te wandelen? Dat kan. Je kunt een reiki behandeling ook combineren met een wandeling. Kijk bij de behandelingen of er iets voor jou bij zit.

Welke behandeling past bij mij?

Informatieformulier

Beantwoord de volgende vragen en kom vrijblijvend in contact met Reikier. Jorien neemt doorgaans binnen 24 uur telefonisch contact met je op.

Situatie

Contactgegevens